Ledeninformatie - Aannamebeleid

Ledeninformatie - Aannamebeleid


AANMELDEN als LID of NIET SPELEND LIDLid

Aanmelden als lid kan alleen via de internetpagina van MHCB. Bij inschrijving worden éénmalig inschrijfkosten doorberekend. 
Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een welkomstbrief met informatie over teamindeling, coach, trainer en trainingstijden. 

Indien een speler/speelster vóór 1 januari inschrijft, wordt het gehele contributiebedrag voor het lopende seizoen betaald. Indien een speler/speelster op of na 1 januari inschrijft, wordt het halve contributiebedrag in rekening gebracht. 


 

Niet Spelend Lid

Ben jij een ouder langs de kant?
Kent je dat gevoel? Je kind is volop aan het genieten op het hockeyveld. Jij staat weekend na weekend langs de kant van het veld. Je ziet enthousiaste mensen met allerlei club zaken bezig. Daar wil je toch bij horen? 

Nou, dat kan!Als "niet spelend lid" van MHC Beuningen. We kennen een uitermate aantrekkelijk lidmaatschap voor mensen die geen gebruik maken van "het veld". Als niet spelend lid ben je volwaardig lid van onze vereniging. Je bent dus welkom op de Algemene Ledenvergadering om je stem te laten horen en te laten meetellen. We verwelkomen je bij bijeenkomsten, op feesten en de activiteiten die MHC Beuningen rijk is.

Welkom!