Sponsor worden

In het nieuwe hockeyseizoen gaan we van start met de MHCB Business Club, voor een ieder die de club een warm hart toedraagt en die het leuk vindt om met elkaar te netwerken en activiteiten met elkaar te ondernemen.

Op maandag 5 oktober zal de introductie plaatsvinden op Slot Doddendael. In de bijlage treft u de uitnodiging.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en kennis te maken met de club (en met elkaar) en wellicht mogen wij u dan verwelkomen als het volgende nieuwe lid.

Indien u bij deze avond aanwezig wilt zijn vernemen wij dat graag. Aanmelden kan via [email protected]. In verband met de Corona maatregelen voor de horeca ontvangen wij graag bij uw aanmelding ook uw telefoonnummer in verband met de verplichte registratie voor de GGD.

Graag tot 5 oktober!

• Sint Oedenrode - Heren 1