Heren 1 - WMHC
zondag 10-5 thuis om 14:45
Dames 1 - Gooische
zondag 3-5 uit om n.n.b.
Algemeen 16 Juni

Hockeywedstrijden en trainingen tot en met 28 april afgelast

Nieuwsafbeelding

De KNHB heeft per direct besloten om alle hockeyactiviteiten af te gelasten tot en met 28 april 2020, ook als deze bijeenkomsten / trainingen minder dan 100 personen betreffen. 
Meer informatie vind je op www.knhb.nl.
...

Bestuur 16 Juni

Verboden het MHCB terrein en de velden te betreden!

Nieuwsafbeelding

Verboden het MHCB terrein en de velden te betreden!
Op last van de gemeente zijn alle sportterreinen en velden in de gemeente Beuningen i.v.m. het coronavirus gesloten. Het is dus ten strengste verboden het MHCB terrein en de velden te betreden.
De politie kan boetes uitdelen en clubs kunnen ook beboet worden dus blijf van de velden!!!
...

Zaalhockey 16 Juni

Huldiging zaalkampioenen afgelast

Helaas kan de huldiging van de zaalkampioenen op zondag 22 maart a.s.niet doorgaan. De Nederlandse overheid heeft zondagmiddag 15 maar besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 6 april. Wij hopen dat de huldiging op een nader te bepalen moment kan plaatsvinden.

...

KNHB Mededelingen 16 Juni

Coronavirus en hockey: GEEN handshake met spelers en scheidsrechters!

Nieuwsafbeelding

Aanvullend advies KNHB Als aanvulling op het advies van het RIVM over de basishygiƫne adviseert de KNHB bij de wedstrijden de komende periode de handshake met medespelers, tegenstanders en scheidsrechters te vermijden. Natuurlijk vragen wij hockeyers elkaar nog steeds een prettige wedstrijd toe te wensen maar daarbij raden we aan een alternatief voor de handshake te gebruiken.
...

Bestuur 16 Juni

Meldplicht Ongewenst Gedrag

Vanuit de KNHB is een meldplicht opgenomen in het Regelement Ongewenst Gedrag. Dit houdt in: zodra iemand uit het bestuur van een vereniging of bond vermoedens heeft van een situatie waarin sprake is/ is geweest van seksuele intimidatie of seksueel misbruik, is hij of zij dit verplicht bij de bond te melden. Wanneer begeleiders iets weten, zijn zij verplicht dit te melden bij het bestuur van de ve...

Sponsoring 16 Juni

Sponsoring? Neem ALTIJD EERST contact op met de Sponsorcommissie

Wil je een team sponsoren b.v. door middel van een tas/trui of trainingspak en je wilt daar een (bedrijfs)naam op laten plaatsen dan is dat mogelijk. Echter, neem ALTIJD eerst contact op met de sponsorcommissie VOORDAT je tot bedrukking overgaat. De sponsorcommissie moet alle sponsoruitingen eerst goedkeuren! Hiermee voorkomen wij dat er conflicterende situaties ontstaan met onze huidige (bord...