Heren 1 - Houten
zondag 10-3 thuis om n.n.b.
Dames 1 - HHC Quick Stick
zondag 10-3 thuis om n.n.b.
Wedstrijdsecretariaat 16 Juni

DWF is vernieuwd! Hier de info omtrent het dwf

Nieuwsafbeelding

Vandaag start de KNHB met een nieuw Digitaal Wedstrijdformulier. De handleiding kan je vinden op de site van de KNHB: handleiding DWF . (staat ook in de bijlage van dit bericht)

De belangrijkste wijziging is dat je als coach nu ook een eigen DWF-code krijgt (per wedstrijd). Deze code kan je terugvinden in de mobiele app van de club, onder wedstrijd-details. Daar sta...

Evenementen 16 Juni

Nieuwjaarsborrel op vrijdagavond 25 januari 2019

Nieuwsafbeelding

Let op datum gewijzigd!
Het bestuur van MHC Beuningen nodigt je uit om op vrijdag 25 januari aanstaande gezamenlijk de start van het nieuwe kalenderjaar 2019 te vieren. Je bent vanaf 20.30 uur welkom in ons clubgebouw. Samen met jou maken we er een gezellige avond van en heffen we het glas op het nieuwe jaar.
Die avond zette...

Technische Commissie 16 Juni

Winterstop

Nieuwsafbeelding

Op dit moment is het winterstop en zijn er veel teams in de zaal actief met zaalhockey.
De 1e lijns team gaan medio februari weer starten, voor alle overige teams starten de trainingen weer in de week van 25 februari 2019.
...

Algemeen 16 Juni

Hoofdletsel tijdens training of wedstrijd melden

Nieuwsafbeelding

MHCB roept alle trainers en coaches op om hoofdletsel opgelopen tijdens een training of een wedstrijd te melden. Het letsel moet dusdanig zijn, dat de speler/speelster niet meer verder kon trainen of spelen. 
De melding moet je doorgeven bij Hanneke van de Hel, technisch manager bij MHCB. Dat kan via [email protected] .  ...

Bar 16 Juni

MHCB is cashless!

Nieuwsafbeelding

Met ingang van 1 september 2018 kan er bij de bar alleen nog betaald worden met de pin!!...

Sponsoring 16 Juni

Beuningen sokken of kleding nodig? Mail de kledingcommissie!

Nieuwsafbeelding

Een extra paar hockeysokken kopen? Dat hoeft niet via Intersport, maar kan door een mail te sturen aan [email protected] .
De sokken kosten EUR 12,50 per paar.
Ook als de kleding niet meer de juiste maat heeft, kun je met de kledingcommissie een afspraak maken om de kleding te ruilen. Zorg er voor dat de in te leveren kleding gewassen is!
...

Sponsoring 16 Juni

Sponsoring? Neem ALTIJD EERST contact op met de Sponsorcommissie

Wil je een team sponsoren b.v. door middel van een tas/trui of trainingspak en je wilt daar een (bedrijfs)naam op laten plaatsen dan is dat mogelijk. Echter, neem ALTIJD eerst contact op met de sponsorcommissie VOORDAT je tot bedrukking overgaat. De sponsorcommissie moet alle sponsoruitingen eerst goedkeuren! Hiermee voorkomen wij dat er conflicterende situaties ontstaan met onze huidige (bord...