header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Bestuurswisseling en contributie 2e helft seizoen 2014-2015

21-1-2015

Tijdens de ALV van donderdag 15 januari jl. is het nieuwe bestuur officieel benoemd.
De bestuursleden stellen zich voor op onze website (http://www.mhcbeuningen.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=club_bestuur).
Een verslag van de ALV staat binnenkort ook online.

Het nieuwe bestuur heeft tijdens de ALV de geactualiseerde begroting voor 2014-2015 gepresenteerd. Tijdens de ALV van juni 2014 is het voorstel tot contributieverhoging aangehouden totdat het nieuwe bestuur is aangetreden. Het nieuwe bestuur heeft, in lijn met de ALV van juni 2014, een contributieverhoging voorgesteld. De ALV is akkoord gegaan met deze contributieverhoging. Alle leden zijn hierover per e-mail ge├»nformeerd.
De contributies staan ook op deze site in de linkerkolom onder 'Lid worden / Contributies'.

Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden