Nieuwe LISA app - update
Heren 1 - EHV Enschede
zondag 5-5 thuis om 14:45
Dames 1 - EHV Enschede
zondag 5-5 thuis om 12:45
LI 7 November

Nieuwe LISA app - update


Update 6 november 2018
Aankomende dagen kunnen uw leden de ClubApp updaten. In de laatste update is onder andere de push-notificatie functie weer toegevoegd. Zo missen uw leden geen belangrijk clubnieuws en zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.2?
Android & iOS Het versturen van belangrijk clubnieuws via de push-notificatie functie; Agenda-synchronisatie is toegevoegd; Het scherm met de app settings is toegevoegd; Alle zaaltrainingen zijn toegevoegd aan de app; Het wedstrijdschema is toegevoegd onder 'Club' > 'Info'; Het trainingsschema is verplaatst van 'Meer' naar 'Club' > 'Info'; Er is een X-icoon toegevoegd om webviews af te sluiten; Het beheren van taken voor ondersteuning via de wedstrijddetails is toegevoegd. iOS Het adres van locaties kan nu gekopieerd worden; De koppeling met de navigatie-app is uitgebreid. Leden kunnen nu kiezen uit: Google Maps, Apple Kaarten of Waze.

Alle fixes en kleinere aanpassingen die gedaan zijn kunt u in dit help-bestand vinden. Wilt u weten waar wij nu aan werken en de verdere bugs, fixes en roadmap? Deze kunt u in dit help bestand vinden.
 
====================================================
Vorige week hebben we meer dan 1300 (!) vragen verwerkt van clubs (en voor het eerst ook van veel gebruikers) met betrekking tot de nieuwe app. Wensen hebben we opgenomen in onze 'backlog'.

Ondertussen hebben we vorige week al een aantal kleine verbeteringen aan de app gedaan:
sortering van de presentie recente uitslagen knop in tijdlijn uitgebreid met aankomende wedstrijden voor je persoonlijke en favoriete teams de poule-uitslagen geeft nu de meest recente uitslagen eerst de 'recente uitslagen'-knop (in de tijdlijn linksboven) geven de uitslagen tot 8 dagen terug De eerste update voor de app-stores wordt binnenkort uitgerold
Met de volgende aanpassingen:
Gast-modus toegevoegd Privacy-link op het inlogscherm in verband met de AVG Swipe toegevoegd bij de tabs (iOS) Naamgezinsleden zichtbaar in de tijdlijn (voor diensten, trainingen, wedstrijden, fluiten) Update korte datum bij persoonlijk profiel / bierpot (iOS) DWF-knop werkt nu goed in detail van fluitbeurt (iOS) Scrollen in nieuws werkt nu fijner (iOS) Scores van de poule-tab opent bij doorklik op de recente uitslagen Pop-ups en knoppen in de webviews bug opgelost (iOS) AM/PM bug in de tijdlijn is opgelost (iOS) Reacties op nieuwsberichten-teller niet zichtbaar indien er niet kan worden gereageerd op nieuws Verdere bouw
We zijn nu bezig met het bouwen van push-messaging, agenda-sync, takenbeheer en de 'bierpot'.

Nieuws afbeelding