header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Algemeen

Update coronamaatregelen (14 oktober) en zaalhockey

Nieuws afbeelding 14-10-2020
De situatie in ons land verslechtert in rap tempo, helaas worden de coronamaatregelen daarom weer verder aangescherpt. Vanaf woensdagavond 14 oktober 22.00 uur gelden de volgende regels op onze club. Lees ze goed door dan kom je niet voor verrassingen te staan:
  • Alle hockeyactiviteiten voor senioren liggen stil. Dit geldt voor wedstrijden en trainingen
  • De jongste jeugd en jeugd mogen trainen, maar spelen geen wedstrijden. In de herfstvakantie zijn er geen trainingen tenzij anders is afgesproken
  • Tijdens trainingen zijn er geen ouders/publiek welkom op ons complex. Bij trainingen zijn alleen de trainers aanwezig.

Zaalhockey

Over zaalhockey hebben we helaas geen leuk bericht. We hebben besloten om, in tegenstelling tot ons eerdere bericht, deze winter niet te gaan zaalhockeyen. Hierop wordt een uitzondering gemaakt voor de jongste jeugd (funckies t/m E8-tallen). De jongste jeugd speelt geen competitie, maar kunnen wel trainen in de zaal. Deze teams ontvangen hierover binnenkort nader bericht.

Het spijt ons enorm dit besluit te hebben moeten nemen, omdat we zaalhockey als wezenlijk onderdeel van onze sport zien. Echter gezien de huidige ontwikkelingen en na overleg met andere clubs in de regio zien wij geen andere mogelijkheid dan het nemen van dit besluit. 

Samen met de bond en verenigingen uit de directe omgeving  zijn we op zoek naar mogelijkheden om deze winter toch te kunnen hockeyen. Uiteraard is dat ook afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het virus, het verloop van de reguliere competitie en het weer. Wij houden jullie hierover op de hoogte zodra er meer duidelijkheid is.  

Natuurlijk gelden onderstaande regels ook nog steeds:
  • Na een training vertrekt ieder team direct naar huis. Op het terras nablijven is helaas niet toegestaan
  • De kleedkamers zijn gesloten, voor alle teams
  • Bar/kantine blijft gesloten
  • Het materialenhok is alleen beschikbaar om materialen af te halen (1 persoon per team)
  • Het keepershok is alleen beschikbaar om de keepersspullen af te halen (1 keeper tegelijk)
  • De toiletten zijn open. Houd wel 1,5m afstand
  • Registratie blijft verplicht: Altijd en elke keer en voor iedereen vanaf 13 jaar.
Hopelijk krijgen we corona samen weer snel onder controle. Dan kunnen we weer op een normale manier van het hockeyen genieten. 

Blijf allemaal gezond!

Hartelijke groet

Bestuur van MHC Beuningen
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.