header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Sponsoring

Vacature Pitcher- & Wijnclub bij de sponsorcommissie

12-11-2020
Lid voor de sponsorcommissie gezocht

De vacature binnen de sponsorcommissie voor de portefeuille Pitcher- & Wijnclub staat nog open. Wie wil? Stuur je mail naar [email protected]

De commissie

Ondanks deze rare tijden zijn achter de schermen de leden van de sponsorcommissie nog volop bezig. Zo is de sponsorcommissie recentelijk zelfs uitgebreid met 1 extra lid: Hanneline Oosting. Hanneline ondersteunt Jeroen Klerkx en Maurice Kuijper op het gebied van het secretariaat van de sponsorcommissie. 

De Pitcher- & Wijnclub

Omdat de vereniging in verband met de coronamaatregelen er vanaf afgelopen voorjaar niet in geslaagd is om voor en mèt deze speciale groep donateurs de nodige activiteiten te organiseren, is er besloten om voor het seizoen 2020/21 (vooralsnog) geen bijdrage te heffen. De reeds uitgegeven pitcher- en wijnbonnen van het seizoen 2019/20 zullen – wanneer onze kantine weer open mag – uiteraard weer ingewisseld worden.

Sponsorborden

Zoals jullie (ook vanaf de Schoenaker) hebben kunnen zien, zijn er weer diverse nieuwe bordsponsoren bijgekomen. Deze nieuwe sponsoren krijgen daarmee een stukje naamsbekendheid op onze club. Ze zouden het natuurlijk ook prettig vinden als jullie zaken met of bij hen doen. 

Sponsorkliks

Een kleine moeite, een kleine bijdrage voor MHCB. Wanneer je iets online wilt bestellen, doe dit dan via de sponsorklik van MHCB. Op die wijze komt MHCB een  deel van de aanbrengprovisie toe en het kost je NIETS. Bezoek dus snel de SponsorKliks pagina

Rabo Clubsupport

De stemperiode is inmiddels gesloten en op 13 november hopen we te vernemen hoeveel MHCB (en SHB) bij deze actie heeft opgehaald. Alvast dank aan alle stemmers!
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.