header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Sponsoring

2ndTRACK – NIEUWE SPONSOR MHCB

Nieuws afbeelding 9-2-2022
Ondanks deze rare tijden heeft MHCB weer een nieuwe sponsor mogen verwelkomen. Met ingang van het nieuwe jaar zijn 2ndTRACK en MHC Beuningen een samenwerking aangegaan. 

2ndTRACK uit Ewijk begeleidt werknemers proactief en intensief tijdens hun ziekteverzuim én bij het vinden van een baan vanuit het principe dat er voor iedereen een plek op de arbeidsmarkt is. Rob Hendriks, directeur-eigenaar 2ndTRACK, gelooft in het (opnieuw) activeren van mensen en het bieden van nieuwe perspectieven op hun mogelijkheden, talenten en competenties. De aanpak die hij hanteert gaat nét die stap verder. 2ndTRACK hecht grote waarde aan het duurzaam (re)integreren van de werknemer en de nazorg die een werkgever én werknemer verdient.
Wie zichzelf overwint, heeft een dubbele overwinning behaald! Een slogan van 2ndTRACK maar die zeker ook past bij MHCB! Wij kijken uit naar een mooie en sportieve samenwerking! Kijk voor meer informatie op: www.2ndtrack.nl

Op de foto: Rob Hendriks, directeur-eigenaar 2ndTRACK, ondertekent in aanwezigheid van Mark van den Broek sponsorcommissie het sponsorcontract. 

Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.