header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Sponsoring

De sponsorcommissie zoekt nieuwe leden!

14-9-2022
VACATURE  SPONSORCOMMISSIE
De sponsorcommissie is op zoek naar enkele enthousiaste personen die het sponsorteam willen komen versterken. Ben jij een sociaal, gezellig en sportief persoon met een commerciƫle drive? Vind je het leuk om bedrijven te benaderen en te overtuigen dat het sponsoren van MHC Beuningen een goed plan is? Dan is de sponsorcommissie op zoek naar jou! Op dit moment zoeken we twee nieuwe leden.

De voornaamste taken zijn het onderhouden en werven van sponsoren. Heb je interesse of wil je meer weten? Stuur dan een mail naar [email protected]

De sponsorcommissie zorgt voor extra inkomsten als financiering van trainingen, aanschaf en onderhoud van trainings- en keepersmaterialen, het op peil houden van alle faciliteiten voor prestatie- en recreatiehockey evenals het organiseren van kampen, evenementen, toernooien en clinics.  

MHC Beuningen biedt sponsorpakketten en sponsormogelijkheden aan op verschillende participatie niveaus. Dat kan een standaard sponsorpakket zijn, maar ook maatwerk. De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder professionaliseren van ons sponsorbeleid. 
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.