header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Algemeen

Hockeyplaatjes Jumbo najaar 2024

Nieuws afbeelding 29-5-2024

MHC Beuningen – PLAATJES SPAREN BIJ Jumbo Macleane Beuningen

Jumbo Macleane Beuningen heeft ons benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel MHC Beuningen leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere MHC Beuningen-leden zijn vanaf 2 oktober 2024 verkrijgbaar bij Jumbo Macleane Beuningen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Jumbo Macleane Beuningen is ervoor gekozen om binnen onze club alle leden die aankomend seizoen lid zijn (inclusief trimmers en fithockey), trainers/coaches/managers, niet spelende leden en commissies mee te laten draaien in deze plaatjesactie.

8 en 9 juni zal een professionele fotograaf iedereen bij onze club komen fotograferen. Wanneer je met jouw team 2024/2025 verwacht wordt, laten we begin juni weten.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai plaatje te maken voor deze actie hebben we wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw plaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, dus laat deze kans niet voorbij gaan!

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je in de aanloop naar de spaaractie het recht om deze te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen ga dan naar: https://myclubstore.nl/mcsdcm/consent/MHCBeuningen

 en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.


Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.