header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Keepers

Keeperskamp

Nieuws afbeelding 16-3-2009

Aan alle vaste keepers en ‘bijna’ keepers van 10 t/m 16 jaar

Speciaal voor alle keepers en bijna keepers organiseren wij wederom een keeperskamp. Dus ben jij een keeper of wil je keeper worden? Dan is dit een unieke kans!

Heb jij altijd al eens een training willen hebben van een echte keeperstrainer, dan kan dat nu. Voor jullie komt er een speciaal kamp, in samenwerking met Martijn Drijver de trainer van o.a het Spaanse nationale team, maar ook de  trainer van Guus Vogels, Klaas Veering, de keepers van het Nederlands Elftal!!!!!

Martijn Drijver heeft daarnaast veel ervaring met het organiseren van kampen voor zowel de veldspelers als de keepers vanuit Sportways. Dit bureau organiseert al 17 jaar nationale en internationale hockeykampen.

 

Dit jaar komt wederom Gauthier Roels als hoofdtrainer en de deelnemers van vorig jaar weten dat dit super is!

Wat is er nu leuker dan gedurende een heel weekend speciale keeperstraining te krijgen van een professionele keeperstrainer, te oefenen met de nieuwste materialen zoals een Rebound- board, een ballenkanon, een Tip-inn board en een Zwiebelplank?  Elke dag twee trainingsblokken waarin je de nieuwste technieken leert en je eigen niveau gaat verbeteren.

 

En ben je nog geen vaste keeper……………?????Misschien wil je na dit weekend wel nooit meer anders!!!!!!

 

Natuurlijk ga je heel veel leren maar we gaan ook een hoop lol maken met elkaar. Twijfel niet meer, maar  schrijf je meteen in voor dit geweldige weekend. Het Keepersweekend wordt dit jaar bij ZMHC in Zutphen gehouden van 30 mei tot en met 1 juni 2009. (Pinksteren)

 

De kosten van het kamp zijn 120 euro per persoon en moeten er minimaal 25 deelnemers zijn.

 

Wij hopen zo snel mogelijk jullie inschrijfformulier terug te ontvangen en jullie allemaal te zien voor een spetterend weekend, denk eraan, deelname is verzekerd op volgorde van aanmelding.

 

Met vriendelijke groeten ook namens Gauthier

 

Ineke Groen.

Organisatie Keeperskamp regio Oost

 

 

   GOALIES ARE AMAZING PEOPLE

 

Bijlage
  • Apeldoorn - Heren 1
  • Datum: zondag 24-9
  • Spelen: 14:45
  • Apeldoorn - Dames 1
  • Datum: zondag 24-9
  • Spelen: 12:45