header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Evenementen

Grote Clubactie gaat van start!

Nieuws afbeelding 10-9-2014 Ook dit jaar doen wij mee en willen natuurlijk zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst € 2,40 per lot naar onze clubkas! Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Grote Clubactie wordt ondersteund door www.horloge.com.

Wat is de bedoeling? Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: eenmalige machtiging
Eenmalige machtiging: De koper vermeldt het rekeningnummer op de intekenlijst en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, plak je een sticker op de deur en geef je de persoon een bedankbriefje uit het verkoopboekje.

In een verkoopboekje vind je een intekenlijst (voor 23 kopers), bedankbriefjes en deurstickers. Op de intekenlijst kun je de gegevens van de lotenkoper invullen. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als men meer loten wil kopen! Aanstaande woensdag 10 september ontvangen jullie op de training allemaal een verkoopboekje!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je trainers op de woensdagmiddag, uiterlijk op 1 oktober. Hij/zij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie start op zaterdag 13 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*
Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van de Jongste Jeugd Commissie een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd. We organiseren dit jaar ook een eigen verkoopwedstrijd. Voor de 3 leden die de meeste loten verkopen hebben we een mooie prijs klaarliggen.

De opbrengst van de grote clubactie wil de Jongste Jeugd Commissie besteden aan nieuwe keepers uitrustingen voor de JJ. Dus verkoop zoveel mogelijk loten zodat onze keepers voortaan in een stoer keepers-outfit kunnen rondlopen!

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten.

Met vriendelijke groet,

De Jongste Jeugd Commissie

*Geldig bij Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden per pretpark op www.clubactie.nl

  • Heren 1 - R.K.H.V. Union
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - Hockey Vereniging Zevenaar
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 12:45