Blessure?

Blessure?

Informatie over blessures op www.knhb.nl:
www.knhb.nl/clubs/verenigings-+ondersteuning/veiligheid/medisch/blessurepreventie/DU15745_Hockey+EHBO+-+handig+voor+trainers+coaches+en+aanvoerders.aspx


DE HOFSTEDE BEUNINGEN - Sportfysiotherapie - www.dehofstedebeuningen.nl
Onze (sport)fysiotherapeuten werken samen met trainers van MHCB en zien zeer regelmatig hockeyers. Tevens hebben wij een gratis sportspreekuur gedurende de hele week. Dus bij twijfel over je klacht/blessure maak gerust een afspraak.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in revalidatie van blessures en werken wij nauw samen met orthopeden van het CWZ voor diagnostiek. Het doel is om op verantwoorde wijze jullie zo snel mogelijk weer het hockeyveld op te krijgen, al dan niet met een aangepast programma.

Bij vragen neem je contact op met onze sportfysiotherapeut Edgar Bisseling. Hij helpt je graag en de begeleiding is gericht op topsport. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zijn kennis (master sportfysiotherapie) en ervaring die hij o.a. opdeed bij zijn werkzaamheden bij NOC*NSF en KNWU in voorbereiding op en tijdens de olympische spelen in Londen. Op dit moment is hij via beide organisaties betrokken bij de voorbereiding op de olympische spelen 2016.

Bel met de praktijk 024-6778585 of mail naar [email protected] voor overleg over je klachten.

Wil je een afspraak maken bel dan met 024-6751804 of mail naar [email protected]

Bij twijfel over je klachten meld je je aan voor het sportspreekuur via https://dehofstedebeuningen.praktijkinfo.nl/modules/inschrijfformulier.php, vermeld even dat je lid bent bij MHCB.