Heren 1 - Apeldoorn
zondag 2-6 uit om 14:45
Dames 1 - Apeldoorn
zondag 2-6 uit om 12:45
Evenementen 16 Juni

Het dak gaat eraf!

Nieuwsafbeelding

LAATSTE NIEUWS!
De handen gaan in de lucht, het FEESTTEAM zal as zondag rond 17:15 uur  de boel op de kop zetten. 
Het complete programma is te lezen op de website onder het item sponsordag!

...

Sponsoring 16 Juni

Zondag 26 mei: sponsordag

Nieuwsafbeelding

Zondag 26 mei vindt weer de jaarlijkse dag voor sponsoren MHCB plaats. Natuurlijk willen we alle (ouders van)leden, vrienden van MHCB ook uitnodigen voor deze dag. Behalve spannende hockeywedstrijden waar ook mogelijke kampioenswedstrijden tussen zitten, zal de nieuwe clubkleding worden gepresenteerd door het bestuur.  
Het wedstrijdprogramma op 26 mei ziet er als volgt...

Sponsoring 16 Juni

Rabobank Clubkas Campagne

Nieuwsafbeelding

Ben je ook lid van de Rabobank? Van 14 mei tot en met 29 mei 2019 kunnen leden van de Rabobank Rijk van Nijmegen op MHCB stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne.
De Rabobank heeft 250.000 euro te verdelen over deelnemende verenigingen en stichtingen. MHCB wil het geld van de Rabobank besteden voor de aanschaf van nieuwe hockeysticks voor ...

Jongste Jeugd 16 Juni

15 juni Slotdag Jongste Jeugd

Nieuwsafbeelding

Op zaterdag 15 juni is er het slottoernooi voor de jongste jeugd. Alle F, E6 en E8 tallen hebben die dag wedstrijden. De bond heeft een indeling gemaakt voor alle teams. Een aantal teams zullen die dag in Beuningen spelen en een aantal teams spelen op andere clubs.
De speeltijden, het thema etc. is door alle clubs zelf in te vullen. Reserveer alvast 15 juni in je agenda! Ons ad...

Algemeen 16 Juni

Hoofdletsel tijdens training of wedstrijd melden

Nieuwsafbeelding

MHCB roept alle trainers en coaches op om hoofdletsel opgelopen tijdens een training of een wedstrijd te melden. Het letsel moet dusdanig zijn, dat de speler/speelster niet meer verder kon trainen of spelen. 
De melding moet je doorgeven bij Hanneke van de Hel, technisch manager bij MHCB. Dat kan via [email protected] .  ...

Sponsoring 16 Juni

Sponsoring? Neem ALTIJD EERST contact op met de Sponsorcommissie

Wil je een team sponsoren b.v. door middel van een tas/trui of trainingspak en je wilt daar een (bedrijfs)naam op laten plaatsen dan is dat mogelijk. Echter, neem ALTIJD eerst contact op met de sponsorcommissie VOORDAT je tot bedrukking overgaat. De sponsorcommissie moet alle sponsoruitingen eerst goedkeuren! Hiermee voorkomen wij dat er conflicterende situaties ontstaan met onze huidige (bord...