header foto header foto header foto header foto
 

Fysiotherapie op de club

De Hofstede is een praktijk voor fysiotherapie die onder andere gespecialiseerd is in sport- en orthopedische revalidatie met jarenlange ervaring in medische begeleiding van sporters. Het doel is om jullie op een verantwoorde wijze zo spoedig mogelijk weer het hockey veld op te krijgen, al dan niet met een aangepast programma. Hiervoor werken we samen met sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportartsen en het CWZ voor diagnostiek.
 
Bij MHC Beuningen houden wij twee keer per week een inloopspreekuur voor alle leden. Deze spreekuren zijn op afspraak en vrij van kosten. In dit spreekuur wordt gekeken wat de blessure kan zijn en advies gegeven, er wordt niet direct behandeld. Indien gewenst overleggen we met je train(st)er wat voor jou het verstandigste is om te doen met je blessure. 
 
Behandelingen zijn buiten de uren dat we aanwezig zijn op de club gewoon mogelijk op de praktijk, daar kun je ook terecht voor manueel therapie, echografie, personal training en nog veel meer specialisaties. 
 
Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering, het aantal verzekerde behandelingen is afhankelijk van uw pakket. Wij hebben contracten met alle ziektekostenverzekeraars. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft zijn er kosten verbonden aan de behandelingen.
 
Spreekuur:
Dinsdag 19:00-20:00uur 
Donderdag 19:00-20:00uur
 
Team van fysiotherapeuten gericht op sportblessures:
Edgar Bisseling - Sportfysiotherapeut verbonden aan NOC*NSF en de KNWU.
Sven van Tiem - Algemeen fysiotherapeut met veel ervaring in begeleiden van sportteams bij NEC. 
Tim Broekman - Manueel therapeut die zelf gehockeyd heeft, tevens is hij gespecialiseerd in echografisch onderzoek bij klachten aan de heupen en benen. 
 
Wij zijn gevestigd aan de Wilhelminalaan 106B in Beuningen.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024 - 675 1804
Via de mail zijn we tevens bereikbaar via [email protected] of [email protected]
 
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.