header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Keepers

Keepersclinic

Nieuws afbeelding 2-2-2008
Op zaterdag 22 maart 2008 organiseert MHC Fletiomare op haar splinternieuwe accommodatie in Leidsche Rijn (west-Utrecht) een keepersclinic voor ABCD junioren. Het belooft een fantastische en leerzame dag te worden, waar verschillende technieken en strategieën van het keepersvak aan bod zullen komen.

De dag is verdeeld in een ochtend- en een middagprogramma. Alle deelnemers wordt een lunch aangeboden door MaLuAn Hockey Equipment.

Het programma wordt ingevuld door SportWays, de specialist in het organiseren van hockey events en keepersclinics en staat garant voor de aanwezigheid en tips van ervaren internationals. Ook de keeperstrainers van Fletiomare zullen hun bijdrage leveren in de uitdagende oefeningen. Gezelligheid en sportiviteit staan centraal, waarbij het uitwisselen
van informatie als “keepers onder elkaar” het motto is.

De clinic onder leiding van Martijn Drijver (keeperstrainer van het Spaans Nationale Elftal, Guus Vogels en Klaas Veering) en SportWays vindt plaats in het paasweekend op zaterdag 22 maart 2008. De kosten bedragen  € 30 per deelnemer. 

Aanmelding gaat per club en wordt intern binnen MHCB gecoördineerd door Malva Castelijns. Voor aanvullende info of aanmelding (tot 7 februari) kan je haar bereiken via m.castelijns @ planet.nl 

Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.