header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoring

Op de eerste plaats willen wij u bedanken voor uw interesse in Hockeyclub Beuningen. 

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling van de club. Voor MHC Beuningen is dat niet anders. 

MHC Beuningen biedt een aantal standaard sponsorpakketten (brons, zilver of goud). Losse sponsormogelijkheden en uiteraard maatwerk is altijd bespreekbaar. Iedere financiĆ«le bijdrage is van harte welkom en wordt meer dan gewaardeerd. 

Inkomsten uit sponsoring worden voornamelijk gebruikt voor de financiering van trainingen, aanschaf en onderhoud van trainings- en keepersmaterialen, het op peil houden van alle faciliteiten voor prestatie- en recreatiehockey evenals het organiseren van kampen, evenementen, toernooien en clinics. 

Sponsoring levert een win-win situatie op voor uw onderneming en MHC Beuningen. Voor de club zijn de sponsorinkomsten van levensbelang. Voor de sponsor biedt MHC Beuningen een platform om activiteiten te ontplooien en zijn/haar bedrijf te promoten binnen de vereniging en haar leden. 

Wilt u een team sponsoren door trainingskleding, trainingspakken hoodies/sweaters/vesten of tassen met een bedrijfslogo te doneren? Dan verwijzen naar ons beleid hierin.

Meer informatie over sponsoring leest u in onze brochure

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over sponsoring, stuur een e-mail: [email protected]
 
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.