header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Trainingen

Kom jij ook training geven? Geef je nu op!

Nieuws afbeelding 13-7-2015 Beste spelers en speelsters van Meiden A/B en jongens A/B, Zoals jullie weten starten we begin september weer met het nieuwe hockeyseizoen. Dat betekent dat niet alleen jullie maar ook onze jongste jeugd teams 2 keer in de week een training zullen gaan volgen. Daar hebben wij enthousiaste trainers voor nodig. Jullie dus!
Een aantal van jullie hebben zich bij de TC al gemeld omin het nieuwe seizoen een D-team of jongste jeugd team te trainen en/of te coachen.We hebben echter veel meer trainers en coaches nodig om deze teams te begeleiden. Daarom doen wij dus een beroep op jullie om je zo snel mogelijk bij de TC te melden ([email protected]).
Wij zijn erg blij met de aanmelding van Meiden A1 die straks iedere zaterdagmorgen van 09.00 tot 10.00 uur de Stickies en Puppies gaan trainen. (Dames, helemaal top! )

De trainingen van de jongste jeugd teams zullen veelal op doordeweekse dagen plaatsvinden tussen 17.00 uur en 18.00 uur. We gaan natuurlijk kijken om die trainingen zoveel mogelijk aan kunnen laten sluiten op jullie eigen training. De wedstrijden van de jongste jeugd vinden op zaterdag tussen 09.00 en 11.00 uur plaats. Omdat de A- teams meestal pas laat op de middag spelen moet het dus voor de A teams geen probleem zijn om een jongste jeugd team te coachen.

Vind jij het leuk om alleen of samen met iemand een jongste jeugd team te trainen? Meld je dan snel aan.Wij helpen je straks met de voorbereiding van de training. Er komt binnenkort een hele nieuwe digitale versie van HockeyAcademy beschikbaar waarop alle trainingen zijn voorbereid en eenvoudig via de Lisa-app te downloaden zijn. Voor het geven van de trainingen is een onkostenvergoeding beschikbaar (A-jeugdtrainer € 7,50 / uur en B jeugdtrainer € 5,- / uur).

  • Apeldoorn - Heren 1
  • Datum: zondag 24-9
  • Spelen: 14:45
  • Apeldoorn - Dames 1
  • Datum: zondag 24-9
  • Spelen: 12:45