header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Jongste Jeugd

Veldhockeyclinic voor goed doel in de krokusvkantie op Union

28-1-2016 Jongens en meisjes E en D: schrijf je nú in voor veldhockeyclinic in de krokusvakantie op de velden van Union in Nijmegen!
Het zaalseizoen is bijna afgelopen....nog even en je gaat weer lekker op het veld hockeyen. Komt dat even goed uit, want Fleur Ijpelaar, Judith Kuipers (beide spelers MB1 MCH Beuningen) en Niek Haze (speler JB1 RKHV Union) geven samen een veldhockey clinic donderdag 11 februari van 13.30 – 17.00 uur op Union. Je krijgt tijdens de clinic allerlei leuke oefeningen en natuurlijk tactische tips. Daarna ben je weer helemaal klaar voor het veldseizoen!
Kosten: €15,00 per kind (incl. drinken, versnapering en een leuke herinnering)
Deze clinic organiseren Fleur, Judith en Niek als een sponsoractiviteit omdat zij met het Dominicus College in de zomervakantie van 2016 een reis gaat maken naar Thailand en Cambodja om daar ruim drie weken ontwikkelingswerk te verrichten. Door mee te doen aan deze hockeyclinic sponsor je deze interculturele stage.
Dus: heb jij zin om weer lekker buiten op het veld te hockeyn én wil je een steentje bijdragen aan een betere wereld? Geef je dan nu op! Stuur Niek ([email protected]) een mailtje en geef je naam en team door waarin je speelt (ook graag contactgegevens van je ouders).
Tot donderdag 11 februari!
Naam:……………………………………………………………
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.