Sponsoring? Neem ALTIJD EERST contact op met de Sponsorcommissie

25-8-2016 Wil je een team sponsoren b.v. door middel van een tas/trui of trainingspak en je wilt daar een (bedrijfs)naam op laten plaatsen dan is dat mogelijk. Echter, neem ALTIJD eerst contact op met de sponsorcommissie VOORDAT je tot bedrukking overgaat. De sponsorcommissie moet alle sponsoruitingen eerst goedkeuren! Hiermee voorkomen wij dat er conflicterende situaties ontstaan met onze huidige (bord/shirt)sponsoren.

Vanaf seizoen 2016-2017 wordt de wedstrijdkleding van MHCB (sokken/rok-broek/shirt) gesponsord door Bender, Jee-O, Intersport-Twinsport en De Hofstede Fysiotherapie. Dat geldt voor zowel de thuis- als de uitshirts.
Het is NIET toegestaan deze kleding te bedrukken met namen, andere sponsoren etc.
  • Sint Oedenrode - Heren 1