header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Algemeen

Hockeyplaatjes bij Jumbo Beuningen

Nieuws afbeelding 12-9-2017

 

Belangrijke mededeling

MHCB-plaatjes sparen bij JUMBO!

Jumbo heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is.

De droom van deze MHCB-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere MHCB-leden zijn in het najaar verkrijgbaar bij Jumbo in Beuningen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op 23, 24 en 30 september een fotograaf aanwezig zijn op onze accommodatie. Het schema wanneer de teams verwacht worden zal volgende week gepubliceerd gaan worden. Zorg dat je op tijd aanwezig bent!

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.