header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Algemeen

Denktank, [email protected]

24-12-2019

Met dank aan de inzet van de vele vrijwilligers is MHCB een bloeiende vereniging met een keurig verzorgd complex waar veel mensen wekelijks met plezier en enthousiasme hun partijtje hockey komen spelen. Tegelijkertijd weten we dat de afgelopen jaren lastig zijn geweest. Het ledenaantal loopt gestaag terug en financieel hebben we een paar slechte jaren gehad. En zoals bij vrijwel elke vereniging heeft ook MHCB altijd moeite om vrijwilligers te vinden voor het vele werk dat verzet moet worden.


De denktank zal de winterstop gebruiken om uitgebreid na te denken wat er moet gebeuren om het goede te behouden en tegelijkertijd de knelpunten op te lossen. Zij zal onder andere gebruik maken van het beschikbare cijfermateriaal, huidige beleidsdocumenten,  gesprekken voeren met een aantal vertegenwoordigers binnen de club, kijken naar best practices van de KNHB en eigen kennis en ervaring toepassen etc. Op basis van de bevindingen zal een praktisch advies worden opgesteld. Het advies zal zich beperken tot beleidsthema‚Äôs die urgent én belangrijk zijn voor de toekomst van de vereniging en maatregelen bevatten die op korte en langere termijn kunnen worden genomen. 

 

Tijdens de volgende ALV zal er de nodige aandacht aan dit onderwerp worden geschonken. 


Mocht je naar aanleiding hiervan de behoefte hebben om in contact te komen met de denktank om bijvoorbeeld een goed idee of een tip te delen mail dan naar: [email protected] . De denktank zal alle mails zorgvuldig behandelen en terugkoppelen naar de inzender.

 

  • Heren 1 - THCC De Kromhouters
  • Datum: zondag 26-5
  • Spelen: 14:45
  • MHC Leusden - Dames 1
  • Datum: zondag 26-5
  • Spelen: 12:45