header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Onze coronamaatregelen

Nieuws afbeelding 10-6-2021
Laatste update: 25-09-2021

Tijdens de persconferentie van demissionair premier Rutte en minister De Jonge op dinsdag 14 september werd duidelijk dat per 25 september weer een aantal landelijke maatregelen versoepeld dan wel aangepast wordt. Voor de sport geldt een aantal uitzonderingen op de regels voor de horeca die gelden vanaf 25 september. NOC*NSF heeft deze opgenomen in het Protocol Verantwoord Sporten.

Wat betekent dit voor MHC Beuningen?
  • Publiek is welkom, en iedereen mag weer zonder beperkingen hockeyen!
  • 1.5m afstand is niet meer verplicht, maar natuurlijk wel verstandig.
  • Bij klachten blijf je thuis en laat je je testen.
  • Onze horeca blijft een doorstroomlocatie; eten en drinken mag aan de bar afgehaald worden, maar moet BUITEN genuttigd worden. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen om eten en drinken af te halen.
  • Zitplaatsen in de kantine zijn alleen bedoeld voor (commissie)vergaderingen en teambesprekingen. Deze zitplaatsen mogen niet gebruikt worden voor het nuttigen van afgehaald eten en drinken.
  • Al onze faciliteiten zijn open: kantine, kleedkamers, douches en toiletten. Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te tonen om gebruik te maken van onze faciliteiten.
  • Wij doen een beroep op eigen verantwoordelijkheid van onze leden en bezoekers.
Tot op de club!

Bestuur MHCB