header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Algemeen

Let op! Werkzaamheden komende twee weken

Nieuws afbeelding 15-3-2022
Beste leden, ouders en begeleiding,

In verband met de aanleg van onze gloednieuwe speeltuin zullen er vanaf vandaag werkzaamheden plaatsvinden op ons complex. Dit duurt ongeveer twee weken. De werkzaamheden worden vooral overdag uitgevoerd dus zullen niet interfereren met trainingen. Het bouwterrein bevindt zich bij het oude Jeu de Boules veldje tussen veld 2 en veld 3.

Wees voorzichtig rondom het bouwterrein!
Wij willen iedereen vragen om zich niet op of rondom het bouwterrein te begeven. Dit kan erg gevaarlijk zijn i.v.m. de kuilen die gegraven worden voor de speeltuin. Ook kan er bouwmateriaal aanwezig zijn. We zullen het bouwterrein uiteraard zoveel mogelijk afzetten maar we willen bij dezen ook oproepen zelf extra behoedzaam te zijn. Aan trainers en coaches van (jongste)jeugd vragen wij om extra goed op hun team te letten als zij veld 2/3 betreden of verlaten. 

De plaatsing van de gloednieuwe MHCB-speeltuin is dus in zicht! Je kunt nog bijdragen door mee te doen aan de flessenactie (t/m 31 maart): Lever je plastic statiefles in bij MHCB en spaar mee voor de nieuwe speeltuin!

Alvast bedankt voor uw begrip t.a.v. de werkzaamheden,

Met sportieve groet,

Het bestuur van SHB en MHCB
Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.