header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Sponsoring

Nieuw sponsorcontract Fysiotherapie De Hofstede en MHCB

25-3-2022
We zijn zeer blij en trots dat Fysiotherapie De Hofstede en MHC Beuningen hun samenwerking hebben bestendigd. Deze week werd het nieuwe contract ondertekend, waarmee het sponsorschap van Fysiotherapie De Hofstede en MHC Beuningen wordt verlengd. En daar zijn wij vanzelfsprekend erg dankbaar voor!

Voorzitter MHC Beuningen Jaap Burgers: ‘Fijn dat we De Hofstede voor weer drie jaar als sponsor aan ons kunnen binden. We kijken ook uit naar de activiteiten die De Hofstede zal verrichten voor onze hockeyers op het gebied van gezondheid en prestatieverbetering.’

Natuurlijk gaan we op dezelfde goede voet samen door, waarbij gezondheid verbeterende en prestatie ondersteunende activiteiten een belangrijkere rol spelen in de samenwerking. Fysiotherapie de Hofstede zal bijvoorbeeld gedurende het hockeyseizoen twee keer per week een sportspreekuur houden in het clubhuis van MHCB en ook zullen de trainers door De Hofstede worden gecoacht op het gebied van Eerste Hulp bij Sportblessures (EHSB).

‘Preventie is ook het goed sportmedisch ondersteunen van lokale sportclubs’, volgens Maurice Kuijpers, partner en fysiotherapeut bij De Hofstede. 

Wanneer je een fysiek probleem hebt wil je uiteraard zo spoedig mogelijk deskundig geholpen worden. Fysiotherapie De Hofstede is een moderne, professionele fysiotherapiepraktijk, met allemaal kwaliteitsgeregistreerde fysiotherapeuten. Door de bundeling van hun krachten vinden ze altijd de meest optimale behandeling voor je. Een persoonlijk advies op maat, dat is de kracht van Fysiotherapie De Hofstede! Je vindt Fysiotherapie De Hofstede in een geheel nieuwe locatie aan de Wilhelminasingel 88 te Beuningen. 


Foto: Maurice Kuijpers (Fysiotherapie De Hofstede) en Jaap Burgers (voorzitter MHC Beuningen) 

Heren 1
Heren 1 heeft geen aankomende wedstrijden
Dames 1
Dames 1 heeft geen aankomende wedstrijden

Agenda

Nog geen agenda punten.