header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Toernooien

BaanBrekerToernooi AB

Nieuws afbeelding 14-3-2009

Zoals jullie waarschijnlijk al op de hockeyvelden gehoord hebben komt er ook dit jaar weer een BaanBrekerToernooi. Na het succes van vorige jaar willen we het dit jaar weer beter gaan doen. Daarom zijn wij al weer druk bezig met baanbreker 2009. Dit jaar is het thema “The Movie”. Wij zouden het leuk vinden als jullie er ook weer bij waren.

Als jullie vedere informatie over de inhoud van het toernooi willen weten verwijs ik jullie door naar onze vernieuwde site www.baanbrekertoernooi.nl. Hier vinden jullie alle nodige informatie. Ook zijn hier weer de leuke foto’s van voorgaande jaren te vinden. Om zo goede oude herinneringen op te halen met vrienden.

 

Als Beuningenteam heb je natuurlijk wat voorrang, maar dit is veranderd na vorige jaar. Jullie hebben namelijk vanaf vandaag, 18-03-09, bijna twee weken de tijd om het inschrijfformulier in te vullen en het bedrag wat jullie moeten te betalen over te maken. Er worden tot 31 maart 2009 plekken vrij gehouden voor jullie.  Als dit niet dinsdag 31 maart 2009 gedaan is worden jullie plekken vrij gegeven. Dit houdt in dat naar 31 maart 2009 iedereen die het eerst heeft voldaan aan de eisen,het invullen van het inschrijfformulier en het betalen van het bedrag, mee doet aan baanbreker 2009.

 

Ik hoop van harte dat we ook dit jaar weer een aantal Beuningenteams kunnen verwelkomen. Als er nog vragen mogen zijn over het toernooi kunnen jullie mij altijd mailen op [email protected]. Hopelijk zie ik jullie aanmeldingen binnenkort.

 

Namens de Baanbreker organisatie,

Bart Veerbeek

  • Heren 1 - R.K.H.V. Union
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - Hockey Vereniging Zevenaar
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 12:45