header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Evenementen

28e FAMILIETOERNOOI 2014, 2e Pinksterdag

Nieuws afbeelding 9-5-2014

Op 2e Pinksterdag, maandag 9 juni 2014 wordt het traditionele "MHCB –Familie(&Vrienden)toernooi” georganiseerd. Dit toernooi is van oudsher een gezelligheidsevenement voor jong en oud, waarbij (oud)MHCB-leden en sponsors gecombineerd met familieleden, vrienden en kennissen, meedoen. 

Het familietoernooi staat dit jaar in het teken van ‘MIDZOMER CARNAVAL!’

Het familietoernooi is vooral een gezelligheidsevenement, waar we samen met supporters, belangstellenden en feestgangers op onze velden en in het clubhuis een gezellige en sportieve dag willen beleven. Van 10.00 tot 16.30 uur gaan we niet alleen hockeyen maar hebben we ook andere leuke sportieve activiteiten in petto.  

Het toernooi wordt afgesloten met een finale waarmee de wisselbokaal valt te winnen! Daarna zal de friteskar weer klaar staan voor een heerlijke snack.

De deelnemende teams dragen zelf zorg voor een evenwichtige samenstelling. Bij de poule-indeling wordt rekening gehouden met het niveau en de leeftijden van de spelers. Er wordt op halve velden met 8 tegen 8 gespeeld. 

Bedenk zelf een leuke teamnaam in het thema ‘Midzomer Carnaval’. Je kunt je teamnaam ook in het veld zichtbaar maken; er wordt een prijs uitgeloofd voor de beste verkleedpartij!

Doe mee, nodig je vrienden en familie uit de rest van het land uit en maak er een leuke 2ePinksterdag van! Inschrijven kan via het inschrijfformulier. Zodra je deze hebt ingestuurd naar [email protected] ontvang je hiervan een bevestiging.

Inschrijven voor het familietoernooi is mogelijk t/m 30 mei 2014!

De Urganisaasie:

Ingrid Daanen, Dianne Hol en Annemieke van der Sterre

 

Bijlage
  • Heren 1 - Arnhemse Mixed Hockey Club Upward
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - H.C. Eemvallei
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 12:45