header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Jeugd

Shell cadeau voor D-11 'Notendop Junior'

Nieuws afbeelding 23-11-2007 Cadeau van jeugdsponsor Shell: ‘Hockey Notendop junior’
Binnenkort ontvangt de D11-jeugd via de coach het recentelijk via de boekhandel verschenen boek van Mijntje en Frauke Donners, 'Hockey-Notendop Junior. Dit boek is door Shell beschikbaar gesteld aan alle D11-leden in Nederland, dus ook aan jou!
‘Wat iedereen over hockey moet weten.’ Dat staat op de cover van het boek dat oud-international Mijntje Donners samen met haar zus Frauke heeft geschreven. Het boekje staat vol weetjes over de hockeysport, want een dergelijk verzamelwerk dat geschikt is voor kinderen bestond volgens de gezusters nog niet. De KNHB werd er ook direct enthousiast van.
Ouders van kinderen die gaan hockeyen die zelf geen ervaring hebben met deze sport, kunnen ook gerust dit boekje er bij pakken. Hoe zitten de indelingen van de teams in elkaar, wanneer ben je mini en wanneer D-tje, wanneer wordt een kind in tenue op de club verwacht en wanneer in eigen trainingskleding, dat soort zaken zijn ook voor ouders erg praktisch om te weten. Mijntje: ‘Ga maar eens een stick kopen voor je kind als je er zelf geen verstand van hebt. Je zoon of dochter wil waarschijnlijk gewoon die blauwe of die roze die er zo gaaf uitziet, maar is die wel goed? Om niet geheel op een verkoper af te hoeven gaan, kan een ouder ook ons boek raadplegen. Na het lezen van dit boek kan niemand je meer onzin verkopen over de hockeysport.’
  • Heren 1 - Arnhemse Mixed Hockey Club Upward
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - H.C. Eemvallei
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 12:45