header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Evenementen

Keepersclinic 2e Paasdag op MHCB

Nieuws afbeelding 22-3-2013 Op 2e paasdag 1 april organiseren we voor de keep(ster)ers van E tot en met de C jeugd een keepersclinic op MHC Beuningen op het waterveld!
De keep(st)ers kunnen nieuwe technieken leren. Ze kunnen leren hoe ze de ballen uit de hoek kunnen tikken of hoe ze het beste kunnen duiken? Het is gelukt om voor onze keep(st)ers een toptraining te regelen door een echte top keeperstrainster:

Oud topkeepster Eveline de Haan (oud Nederlands elftal, oud-HCKZ en oud-NMHC Nijmegen keepster. 2 keer Europees-, 2 keer Champions Throphy en 1 keer Wereldkampioen!) zal samen met onder andere onze eigen MHC Beuningen keepers van Dames 1 (Kim Klaassen) en Heren 1 (Frans van Hofwegen) een onvergetelijke clinic verzorgen.

We starten om 11.00 uur en om ongeveer 13.30 uur is het afgelopen.

De clinic is voor alle keep(st)ers van de E tot en met de C jeugd van MHC Beuningen.

Wellicht zijn er ook kinderen in de jongste jeugd die erover denken om volgend jaar te gaan keepen, natuurlijk zijn zij ook van harte welkom!

Natuurlijk hopen we dat er zoveel mogelijk keep(st)ers bij kunnen zijn! Stuur een email aan [email protected] om je op te geven! Opgeven kan tot 24 maart!

Deze clinic wordt mede mogelijk gemaakt door: Audique In-Ear Company (www.audique.nl) en Sloten en inbraakpreventie Lelivelt Beuningen (www.leliveltsloten.nl)

Bijlage
  • Heren 1 - Arnhemse Mixed Hockey Club Upward
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - H.C. Eemvallei
  • Datum: zondag 21-4
  • Spelen: 12:45