header foto header foto header foto header foto

Terug
Jeugd

MA1 ook op veld kampioen

Nieuws afbeelding 9-6-2013 Op de laatste speeldag is MA1 kampioen geworden en terug gepromoveerd naar de Topklasse. De uitslag van de direkte concurrent wisten ze al. MA1 hoefde maar met 1 doelpunt te winnen tegen Flevoland, om net als in de zaal, terug te promoveren naar de Topklasse. De tegenstander kwam opdagen zonder kleding en moesten dus in hesjes spelen en geleende rokjes die toevallig nog ergens lagen. Binnen een minuut werd de toon gezet en stond MA1 al met 1-0 voor. Een eerste helft met leuk hockey met goede combinaties bracht een ruststand van 3-0. De wedstrijd was eigenlijk wel gespeeld. In de laatste minuut werd de 7-0 gescoord, mooie overwinning. De champagnekurken konden worden weggeschoten en het franse nat zorgde voor een welverdiende champagnedouche. In een seizoen zijn de meiden zowel kampioen in de zaal en op het veld geworden. Knappe prestatie!!