header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 
Terug
Evenementen

ARES VERBUNT HOCKEY KEEPERSCLINIC

Nieuws afbeelding 15-9-2014 Ares Verbunt Hockey keepersclinic - m.m.v. Haloks keepersschool vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 oktober 2014 bij HC Ares te Apeldoorn.

Voor alle enthousiaste keepers uit de A- tot en met D-jeugd en G/LG-keepers worden op de velden van HC Ares in Apeldoorn weer een heleboel leuke en uitdagende oefeningen uitgezet. Onder begeleiding van de Haloks Keepersschool en KNHB-gecertificeerde keeperstrainers kun je je technisch, tactisch, fysiek en mentaal verder ontwikkelen. Zowel beginnende als ervaren keepers kunnen ieder op hun eigen niveau aan de oefeningen deelnemen.

Dit jaar komen Martijn Drijver, David Harte en Alexandra Heerbaart naar onze clinic en zij zullen natuurlijk een geweldige demonstratie geven! Martijn is oprichter van de Drijver Goalie Academy en al 25 jaar keepertrainer, van jeugdkeepers tot de nationale keepers op Olympische Spelen, EK’s en WK’s. David is keeper van het Ierse nationale team en verdedigt sinds 2012 het doel van Kampong. Alexandra is in 2013 als 18-jarige de vaste keepster van Kampong geworden en won begin dit jaar met Oranje het Europees Kampioenschap Zaalhockey. Speciaal voor de G/LG komt Astrid Kemeling, oud hoofdklasse-keepster van Laren en ervaren trainster van de G/LG.

Verbunt Hockey, onze sponsor, is bij de clinic aanwezig om gratis kleine reparaties te verrichten. Daarnaast kun je tijdens de clinic nieuw materiaal bestellen tegen gereduceerde tarieven.

De C-/D-keepers zijn ’s ochtends aan de beurt, de A-/B-keepers ’s middags en midden op de dag de G/LG-keepers*. Deelname kost € 29,50 en dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden. Je kunt je aanmelden op www.areskeepersclinic.nlen dan ontvang je via de mail verdere informatie.

Schrijf je snel in, want we kunnen maar een beperkt aantal deelnemers plaatsen.

Het is ieder jaar een fantastisch gezicht om al die lachende en zwetende keepers op onze velden te zien, we hopen dat jij er dit jaar ook (weer) tussen staat!

Organisatie Keepersclinic
(aanmelden via de website, bij dringende vragen: [email protected])

  • Heren 1 - R.K.H.V. Union
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 14:45
  • Dames 1 - Hockey Vereniging Zevenaar
  • Datum: zondag 1-10
  • Spelen: 12:45