Gezocht: trainer/coach Heren 1 (2e klasse)
13 Mei

Gezocht: trainer/coach Heren 1 (2e klasse)

Trainer/coach MHC Beuningen Heren 1 (2 e Klasse)

Past het coachen van een hechte, vrolijke en gemotiveerde herengroep binnen een hartstikke mooie club helemaal in jouw straatje? Dan is deze rol als hoofdcoach van MHC Beuningen Heren 1 wellicht dé nieuwe uitdaging voor jou. Wij zijn namelijk voor het volgende (door corona nog nader te bepalen) hockeyseizoen op zoek naar een trainer/coach.
Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met een groep die bestaat uit heren die op verschillende niveaus hebben gespeeld, maar al wat langer met een vaste kerngroep samenzijn. Wat hierbij komt kijken:
-Het voorbereiden, uitwerken en geven van intensieve trainingen, 2 keer 2 uur in de week
-Het vormen van een tactisch plan voor het team, hierbij lettend op de krachten en zwaktes van het team
-Het analyseren van videobeelden van ons en van tegenstanders
-Het mentaal klaarstomen van het team voor en tijdens wedstrijddagen
-Het mee laten trainen en inpassen van jeugdig talent om de doorstroom naar Heren 1 te bevorderen
-Bovenal een hartstikke toffe tijd beleven met ons team én onderdeel uitmaken van onze mooie vereniging!
Functie-eisen
Wat wij als team en als club van belang vinden bij een nieuwe coach, zijn de volgende punten:
-Je bent een natuurlijke leider, in staat om een groep kerels te motiveren en te inspireren
-Je bent tactisch sterk onderlegd en kunt dit vertalen naar wedstrijden en trainingsstof
-Je kan goede trainingen voorbereiden en begeleiden
-Je weet een groep goed klaar te stomen voor competitiewedstrijden, bijvoorbeeld met videoanalyses
-Je bent gemotiveerd om te presteren met het team en neemt geen genoegen met minimale resultaten
Wie zijn wij?
Allereerst de club zelf, Beuningen is een gezellige familieclub met veel mooie karakters. Denk hierbij aan drukke zondagen, vele vrijwilligers en leuke momenten.
Dan nu, het team, waar jij als coach natuurlijk het meest mee te maken zal hebben. Wij zijn een hechte groep, met ervaring op verschillende niveaus. De leeftijden variƫren van begin twintig tot begin dertig. De kern van het team hockeyt praktisch gezien al 5 jaar samen. We zijn een vrolijke groep mannen die houden van een lolletje op zijn tijd, maar op de zondagen altijd voor elkaar door het vuur gaan. Wanneer een coach ons weet te raken en uitdaagt op hockeytechnisch, hockeytactisch en mentaal gebied, zullen we met zijn allen volle bak strijden voor ons gezamenlijke doel.
U kunt bij interesse mailen naar [email protected]

Nieuws afbeelding